Lionsclub Leiden Lakenstad

Wij zijn een enthousiaste en ondernemende club die in 2023 haar 25-jarig bestaan heeft gevierd. Lionsclub Leiden Lakenstad is opgericht op 21 maart 1998 en bestaat op dit moment uit 27 vrouwen met gevarieerde achtergronden. De meeste hebben een academische opleiding en zijn (of waren) werkzaam op uiteenlopende terreinen zoals wetenschap, zorg, onderwijs, diplomatie, consultancy en openbaar bestuur. We steken samen de handen uit de mouwen voor een goed doel. En we delen kennis en ervaringen tijdens diners, lezingen en excursies. De eerste dinsdag van de maand dineren we in restaurant Prentenkabinet en de derde dinsdag van de maand organiseren we een bijeenkomst waarin we ons laten verrassen door een boeiend verhaal, een interessante rondwandeling of presentaties over onze projecten en fondsenwervingsactiviteiten. Tussendoor zien we elkaar af en toe in commissies waarin we specifieke activiteiten voorbereiden. 

Voor de fondsen voor onze projecten werven we op uiteenlopende manieren, denk aan het organiseren van een running dinner, een etiquette-diner, een veiling, concerten en films en we ontbreken nooit op de Bijenmarkt. We dragen allemaal hetzelfde motto uit: Lions helpen!

Wil jij óók lid worden?

Zet jij je graag in voor je omgeving? Ben je een energieke doener en bereid en in staat om je in te zetten voor de club en de activiteiten? Dan is de Lionsclub iets voor jou! Lions zetten zich lokaal én internationaal belangeloos in om anderen te helpen. Door geld bijeen te brengen, maar ook door de handen uit de mouwen te steken. Met ruim 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld. Je krijgt er veel voor terug: vriendschap en gezelligheid, de kans om iets te leren, persoonlijk te groeien en de mogelijkheid om met elkaar iets goeds te doen voor de samenleving. 

Heb je interesse om lid te worden van onze Lionsclub? Vul dan dit formulier in of mail naar: leiden.lakenstad@lions.nl